Taekwondokurs för barn med NPF

Taekwondokurs för barn med NPF

Team Viking håller i kurser för barn med NPF (7-12 år). Kom och träna Teakwondo tillsammans med ditt barn. Bli en Viking idag!

Taekwondo är en koreansk kampsport där fokus ligger på koncentration, disciplin, motorik, balans, reflexer, koordination och rörelse i all enkelhet. Självklart blandat med massa skratt och lekar. Alla tränar på sin nivå tillsammans med målsman. Team Vikings instruktörer har erfarenhet inom taekwondoträning anpassad för personer med NPF efter tidigare arbete med organisationerna Attention Haninge-Tyresö samt Nytida Haninge och Skarpnäck. Kom och kicka med oss. Vi lär ditt barn taekwondo.

På vilket sätt är träningen anpassad för barn med NPF?

Målsman deltar i träningen tillsammans med sitt barn.

  • Vi använder oss av Attention’s dokument, ”Tips till min tränare”, där målsman kan ge tips och inblick i hur barnet är i hemmet och vilket form av stöd som behövs i träning.
  • I denna träningsgrupp läggs extra fokus på rutiner. Ex. ställer vi alltid upp oss innan träningen börjar och inleder därefter med uppvärmning samt stretching. Sedan kommer huvudmomentet innan passet avslutas med uppställning.
  • Kortare övningar
  • Tydligt hur lång en övning ska vara
  • Regelbundna pauser
  • Nära kontakt och kommunikation med förälder/målsman. Konceptet att ha förälder med på träningen fungerar utmärkt! Uppskattas såväl av förälder och barn.

Kostnadsfri prova-på

Alla deltagare får prova på en gång helt kostnadsfritt. På träningen kan deltagare ha på sig vanliga bekväma gympakläder och inga skor eftersom vi tränar barfota. Var god kom i tid.

Adress

📍 Taekwondo klubb Viking
Hantverkarvägen 25B
136 44 Haninge

Schema

Nästa kursomgång är under planering.

Avgift

Avgiften kostar 1990 kr/barn (träning för målsman ingår).

Avgiften ska oss tillhanda senast 14 dagar efter kursstart, därefter skickas påminnelsefaktura. Kursdeltagare ansvarar över att se till att vi mottagit din betalning i tid.

Anmälan

Intresseanmälningar tas emot löpande genom SportAdmins bokningsfunktion.

För att boka en plats – ej bindande – klicka på bilden nedan.