Kickboxning

Kickboxning

Terminsstart för kickboxning är vecka 7! Nu lanserar Team Viking våra senaste träningsgrupper i kickboxning i Huddinge. Instruktör Didrik Sedell har en lång erfarenhet av både coachning och tävling inom sporten. Under vårterminen finns en nybörjargrupp för barn 7-12 år och en nybörjargrupp för ungdomar och vuxna.

Alla nya medlemmar får prova på ett träningspass helt gratis. Efter avklarad ”prova på” period, dvs. ett träningspass, räknas alla som fortsätter vidare automatiskt som medlemmar i Team Viking och är skyldiga att betala full terminsavgift. 

Vad är kickboxning?

Taget från Svenska Kickboxningsförbundets hemsida,

Kickboxning är ett generellt och brett använt uttryck för diverse kampsporter där hand och bentekniker används. I kickboxning finns LC (Light Contact) samt FC (Full Contact). LC har samma regelsystem som FC, fast motståndarna får endast träffa varandra med maximalt cirka 70% av kraften i teknikerna. Skydd som bärs: Hjälm, grenskydd, skenbensskydd och fotskydd. För damer även bröstskydd. 

Schema

måntisonstorfrelörsön
17:00
18:00

Pris

För information kring priser, klick här.

Intresseanmälan

För att börja träna behöver vi få in en intresseanmälan, den behövs för att vi ska kunna hitta rätt träningsgrupp för dig. Hos Team Viking tar vi emot anmälningsansökan året runt. Skickas anmälan under en pågående termin måste vi först se över om det finns plats. När vi mottagit din ansökan och du fått återkoppling per mail är du varmt välkommen in till oss för att provträna ett kostnadsfritt träningspass.