08-88 29 49
info@teamviking.se

Taekwondokurs för barn med NPF

Taekwondokurs för barn med NPF

Efter tidigare succé och efterfrågan erbjuder Team Viking en kurs för barn med inriktning NPF. Kom och träna Teakwondo tillsammans med ditt barn. Bli en Viking idag!

Taekwondo är en koreansk kampsport där fokus ligger på koncentration, disciplin, motorik, balans, reflexer, koordination och rörelse i all enkelhet. Självklart blandat med massa skratt och lekar. Alla tränar på sin nivå tillsammans med målsman. Team Vikings instruktörer har erfarenhet inom taekwondoträning anpassad för personer med NPF efter tidigare arbete med organisationerna Attention Haninge-Tyresö samt Nytida Haninge och Skarpnäck. Kom och kicka med oss. Vi lär ditt barn taekwondo.

På vilket sätt är träningen anpassad för barn med NPF?

Instruktörer som håller i kursen har genomfört relevant utbildning hos Riksidrottsförbundet som framförts av Attention.

  • Vi använder oss av Attention’s dokument, ”Tips till min tränare”, där målsman kan ge tips och inblick i hur barnet är i hemmet och vilket form av stöd som behövs i träning.
  • I denna träningsgrupp läggs extra fokus på rutiner. Ex. ställer vi alltid upp oss innan träningen börjar och inleder därefter med uppvärmning samt stretching. Sedan kommer huvudmomentet innan passet avslutas med uppställning.
  • Kortare övningar
  • Tydligt hur lång en övning ska vara
  • Regelbundna pauser
  • Nära kontakt och kommunikation med förälder/målsman. Konceptet att ha förälder med på träningen fungerar utmärkt! Uppskattas såväl av förälder och barn.

Adress

📍 Taekwondo klubb Viking
Hantverkarvägen 25B
136 44 Haninge

Schema

 🗓 Tisdagar kl. 17-17:55 enligt följande datum:
8 mars
15 mars
22 mars
29 mars
5 april
19 april
26 april
3 maj

Kurs/terminsavgift: 1990 kr (medlemmar i Attention Haninge-Tyresö erhåller 500 kr rabatt)

Anmälan

Anmälan stängd.