Lomma cup 2023

Lomma cup 2023

För några veckor sedan åkte TK Viking till Lomma cup för 14:e gången i rad och det gjordes med bravur!

Totalt 11 tävlande i poomsae (individuellt) och 3 som tävlade i lag.


Resultatet:
Guld – Lara/Hannah/Felicia (lag), Briza (lag)
Silver – Sofia, Sana
Brons – Khulan, Dilnura, Vanja och Lara


Många av deltagare var med för första gången viket påverkade deras insats men ändå så lyckades vi ta hela 8 medaljer i poomse, vilket är det bästa resultatet hittills under klubbens historia!
Våra yngsta som exempelvis Dilnura som gjorde en fantastiskt fin insats under sin första tävling och tog brons i ett starkt startfält, till de lite mer erfarna som exempelvis Lara som lyckades slå sig igenom en riktigt svår grupp. Det är små marginaler men våra tävlande har gjort ett grymt jobb! Ni är bäst!
Vi slutade som lag på plats 7 av totalt 21 klubbar!!!


I kamp hade vi 13 tävlande som ställde upp. Vi hade denna gång en blandad trupp, både barn och vuxna och till och med några taggade Masters!
Resultatet:
Silver – Qasim, Elliot
Brons – Kalle, Sebbe, Najeh, Robin, Jacob, Douglas, Nemer och Sana
Det var väldigt många anmälda så vägen till medaljer var inte lätt. Vissa av våra tävlande i kamp fick gå 4-5 matcher till guld och med tanke att många hade det som sin första tävling så är vi oerhört nöjda! Utifrån vad vi såg i Lomma så är framtiden säkrad! Vi har massa nya duktiga fighters på gång och det känns riktigt bra inför höstens Svenska cuperna och SM.
Stort grattis till alla oavsett om ni vann medaljer eller ej! Ni är alla lika gryma och värda alla medaljer i hela världen! Nu kör vi på vidare och kom ihåg: Antigen så vinner man eller så har man lärt sig något! Finns inget som heter förlust!
Värt att nämna att vi nu för första gången hade även en egen representant som domare i poomse, Fatima! Tack, bra jobbat Fatima!
Stort tack även till alla coacher och föräldrar/släkt som följde med!

Mvh Stolta coacher!